Niepowtarzalne pokazy ?OSSKiC i Partnerzy? na targach EuroGastro 2010

Opublikowano: 24-03-2010

eurogastro_1dzien058.jpg 

O godz. 11 na targach EuroGastro 2010 w Warszawie rozpoczęły się pokazy „OSSKiC i Partnerzy” zorganizowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.


eurogastro_1dzien118.jpg    

Kucharze zrzeszeni w OSSKiC z różnych regionów Polski wraz z uczniami warszawskich szkół gastronomicznych na 10 stoiskach przeprowadzili pokazy produktów firm partnerskich.

eurogastro_1dzien177.jpg eurogastro_1dzien176.jpg

Jednocześnie wraz z pokazami przeprowadzono liczne degustacje.

eurogastro_1dzien179.jpg

Podczas prezentacji można było zobaczyć jak pracują najlepsi kucharze w Polsce.

Znani szefowie kuchni wraz z młodszymi podopiecznymi przygotowali:

– marynowanego łososia na ciepłym placku z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem

eurogastro_1dzien012.jpg eurogastro1_czesc3081.jpg

– koszyk przekąsek (panierowana cebula i ser)

– stek z rostbefu i antrykotu z ziemniaczanym gratin i grillowanymi warzywami

eurogastro1_czesc3090.jpg eurogastro1_czesc3080.jpg

– sernik z sosem waniliowym i karmelem

Newsgastro.pl podejrzało mistrzów kuchni przy pracy. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć.

eurogastro_1dzien112.jpg  eurogastro_1dzien051.jpg

Gdy pierwszy dzień targów dobiegł końca okazało się, że dla Szanownego Zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni dzień się jeszcze nie skończył. Zarząd OSSKiC zaprosił wszystkich swoich Partnerów z targów na After Party do restauracji Moonsfera, która przygotowała ekskluzywny bufet.

moonsfera003.jpg  moonsfera012.jpg 

Podczas wieczornego spotkania zostały wręczone okazjonalne dyplomy, będące symbolicznym podziękowaniem za pomoc w organizacji stoiska podczas targów EuroGastro 2010.

 

  galop_moonsfera059.jpg

 

Niepowtarzalne pokazy ?OSSKiC i Partnerzy? na targach Eurogastro 2010

Opublikowano: 24-03-2010

 O godz. 11 na targach Eurogastro 2010 w Warszawie rozpoczęły się pokazy „OSSKiC i Partnerzy” zorganizowane przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni.

Kucharze zrzeszeni w OSSKiC z różnych regionów Polski wraz z uczniami warszawskich szkół gastronomicznych na 10 stoiskach przeprowadzili pokazy produktów firm partnerskich.

Jednocześnie wraz z pokazami przeprowadzono liczne degustacje.

Podczas prezentacji można było zobaczyć jak pracują najlepsi kucharze w Polsce.

Znani szefowie kuchni wraz z młodszymi podopiecznymi przygotowali:

– marynowanego łososia na ciepłym placku z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem

– koszyk przekąsek (panierowana cebula i ser)

– stek z rostbefu i antrykotu z ziemniaczanym gratin i grillowanymi warzywami

– sernik z sosem waniliowym i karmelem