ROBERT SOWA opuszcza Hotel Sobieski

Opublikowano: 03-09-2009

robert_sowa.jpgSzanowni Państwo,

Po 17 latach fantastycznej pracy, którą była pasją hobby, przygodą – ROBERT SOWA opuszcza Hotel Sobieski!!!!

Robert był najmłodszym szefem kuchni gdy obejmował to stanowisko. Cały ten czas to lata obfite w sukcesy, trudne wybory, a bywało, że porażki.

W tym okresie stworzył wraz z Kurtem Schellerem Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, a także przez 7 lat współpracował z Polską Reprezentacją w piłce nożnej.

Jest członkiem elitarnej Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Ma na swoim koncie 2 Oskary Kulinarne, organizuje autorski konkurs "Kulinarny Talent" dla młodych adeptow sztuki kulinarnej. 

Jest autorem 3 książek kulinrnych: "Esencja smaku", "Romans Kulinarny", "W poszukiwaniu smaku doskonałego", oraz w ostatnim czasie twórcą nowego menu dla klasy biznes w samolotach PLL LOT.

Wydawałoby się, że to człowiek zawodowo spełniony, a jednak……

Przed nim nowe, wspaniałe, fantastyczne wyzwanie – autorska RESTAURACJA na warszawskim Mokotowie!!! – "ROBERT SOWA – restaurant&more" do której niebawem Państwa zaprosi i ma nadzieję, że tak jak przez ostatnie 17 lat będą Państwo w tym nowym projekcie mu towarzyszyli.

Prosimy trzymać kciuki za nowy projekt ROBERTA SOWY!