Rodzinny Turniej Kulinarny w Hotelu Anders!
Opublikowano: 15-04-2010
Turniej rozpoczął się prezentacją i pokazem przygotowania wielu dań, którego głównym składnikiem była ryba Barramundi. Karol Okrasa razem z Dariuszem Strucińskim dokładnie omawiali i pokazywali sposób przygotowania konkretnego dania, a zadaniem (na razie) widzów było zapamiętanie poszczególnych kulinarnych kroków. Po tym, gdy szefowie kuchni przygotowali pokazowe danie wybranych zostało pięć rodzin, które stanęło w szranki w celu przygotowania jak najlepszego, najsmaczniejszego i najlepiej wyglądającego dania. Dużo uśmiechu, radości, ale przede wszystkim zapału do pracy wykazały wszystkie rodziny, które były mocno dopingowane przez swoich znajomych i pozostałych członków rodzin. Zwycięzca był tylko jeden, ale wszystkim uczestnikom Turnieju gratulujemy i dziękujemy za udział.
Dziękujemy Karolowi Okrasie za pomoc i zaangażowanie w przygotowanie i prowadzenie Turnieju.
Dziękujemy również firmie INPOL z Olsztyna, która przekazała ryby do Turnieju. Dzięki temu większość Gości Hotelu Anders mogła po raz pierwszy zasmakować tej tropikalnej, o znakomitych walorach smakowych i już coraz bardziej poszukiwanej przez konsumentów ryby w naszym kraju. Więcej informacji o rybie nawww.barramundi.pl