Wyniki -V Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny

Opublikowano: 17-08-2009



baran2009_resize.jpg

Wyniki BARANINY Ustroń – V Międzynarodowych Mistrzostw Polski w Podawaniu Baraniny .
Miejsce I Jaroslaw Cabuk i Jan Kralik z Hotelu Marlene w Oscadnicy na Słowacji – przygotowali danie: Pečený baraní chrbát na cibuli a čiernom pive.

Miejsce II

Józef Skupień i Krzysztof Orawiecz Restauracji ,,Staro Izba’’ Zakopane Krupówki 28 – przygotowali danie Marynowany comber jagnięcy w czosnku niedźwiedzim z kruszonką ziołową i oscypkiem,podany z kapustą góralską , sezonową fasolką szparagową i chrupiącymi ziemniakami

Miejsce III

Stanislaw Saferna i Tomasz Donocik z Hotelu Relax w Kętach -przygotowali danie: Comber jagnięcy podany na złotym dukacie otoczony leśnym aromatem.

Pełna relacja już niedlugo