CHEF Culinary Cup 2016
Opublikowano: 17-03-2016

Zapraszamy Kucharzy i Szefów Kuchni do udziału w konkursie kulinarnym CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, edycja 2016.
Lista osób zakwalifikowanych do konkursu:
- Adrian Głowala – rest. Żurawina z Warszawy
- Grzegorz Miśta – hotel Fabryka Wełny z Pabianic
- Jarosław Kowalewski – hotel La Regina z Warszawy
- Jarosław Owczarczyk – rest. Strefa z Warszawy
- Karolina Wiśniewska – hotel Pro Vita Kołobrzeg
- Łukasz Boreczek – hotel Piano z Lublina
- Marek Kmiotek – rest. Jadalnia z Poznania
- Paweł Laśkiewicz – rest. Pierogarnia pod Aniołami z Bydgoszczy
- Rafał Koziorzemski – rest. Biały Królik z Gdyni
- Tomasz Soczumski – hotel Odyssey z Kielc
- Wojciech Rabiego – hotel Tristan z Kont Rybackich
- Adam Nowicki – hotel Novotel Centrum z Gdańska
Harmonogram konkursu:
do 14.03.2016 – wysyłanie zgłoszeń na adres mailowy: jerzy.pasikowski@pl.nestle.com
16.03.2016 – powiadomienie autorów wyłonionych prac konkursowych o zakwalifikowaniu się do finału konkursu
do 18.03.2016 – potwierdzenie uczestnictwa przez ww. zwycięzców
21.03.2016 – powiadomienie ewentualnych uczestników rezerwowych
05.04.2016 – odprawa dla finalistów w Kuchni Szkoleniowej NESTLÉ przy ul. Domaniewskiej 32
06.04.2016 – finał na targach EUROGASTRO oraz ogłoszenie wyników na uroczystej Gali otwierającej 20 Jubileuszowe Targi EUROGASTRO w Hotelu Marriott Warszawa
Do wygrania:
Pierwsze miejsce – 10 000 złotych, złota statuetka, dyplom
Drugie miejsce – 7 000 złotych, srebrna statuetka, dyplom
Trzecie miejsce – 5 000 złotych, brązowa statuetka, dyplomy
Ponadto wiele nagród od NESTLÉ Professional w postaci nowoczesnego sprzętu gastronomicznego, nocleg w Hotelu Marriott przed i po konkursie, kitle, upominki i inne.
Do pobrania:
Jest o co walczyć więc do dzieła Panie i Panowie!