Przejdź do treści
NewsGastro.pl - portal gastronomiczny
Generic selectors
Tylko dokładne wyniki
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Główna nawigacja
Newsgastro.pl
Wydarzyło się
Co, gdzie, kiedy
Osobowości
Porady
Przepisy
Szkoły
GASTRO WYPOŻYCZALNIA
GASTRO KOMIS
123GASTRO
ICEGASTRO
GASTRO CLEAN
Jesteś tutaj:
Strona główna
>
Przepisy
>
Page 13
Przepisy
Archiwum wpisów dla kategorii Przepisy kulinarne
Przystawka z łososia wędzonego LIMITO
Sałatka Frutti di mare – LIMITO
Pieczony filet z łososia – LIMITO
Roladki z łososia ze szpinakiem w sosie kaparowym – LIMITO
Bulion rybny z łososiem norweskim
Mazurek inaczej – z kozim serem, szpinakiem i żurawinami
ZAPIEKANE BIAŁE I ZIELONE SZPARAGI W SOSIE GORGONZOLA Z SUSZONYMI POMIDORAMI PODANE Z SAŁATKĄ Z POMIDORÓW CONCASSE Z GOTOWANĄ OŚMIORNICĄ I ŚWIEŻO TARTYM PARMEZANEM – wiosna
DORSZ GOTOWANY NA PARZE Z ZIELONĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ I SOSEM JOGURTOWO-ZIOŁOWYM – wiosna
GOTOWANA PRĘGA WOŁOWA W JARZYNACH PODANA NA PURÉE SELEROWYM
Comber z jelenia na białych i zielonych szparagach z sosem z żurawiny amerykańskiej i zielonego pieprzu, podany ze smażonymi pierożkami leniwymi
HALIBUT PACHNĄCY WANILIĄ, ZE SZPARAGAMI I SOSEM HOLLANDAISE
MARYNOWANY TUŃCZYK PO TAJSKU Z CHRUPIĄCYMI JARZYNAMI, PALONYMI ZIARNAMI SEZAMU I EMULSJĄ Z CHRZANU WASABI