Premiera książki „Od kuchni”

Opublikowano: 25-01-2018

27 lutego 2018 podczas targów Expo Sweet odbędzie się premiera drugiej części książki OD KUCHNI. 

Zbiór przepisów ilustrowanych etapami przygotowywania dań cieszył się ogromnym zainteresowaniem już podczas pierwszej edycji w 2016 roku. Taki sukces warty był powtórzenia. 

Praca zbiorowa powstała we współpracy z firmą Marketing & More którą kieruje Aneta Tyczyńska, wydawca czasopisma „akademia kulinarna”. Autorami receptur w OD KUCHNI II są: Paweł Stawicki, Kurt Scheller, Mariusz Gachewicz, Tomasz Szymański, Dawid Łagowski, Jerzy Pasikowski, Dariusz Ratuszniak, Przemysław Langowski, Marcin Surdyk, Monika Ignaciuk, Rafał Godziemski, Marcin Świder oraz Patryk Kotarba. Zdjęcia są autorstwa Tomasza Rogali, a projekt okładki, skład oraz layout Grzegorza Madejaka. 

Książkę można otrzymać bezpłatnie po wcześniejszej rejestracji na stronie targów. 

Do zobaczenia na Expo Sweet 27 lutego 2018 o godz. 13:00 podczas spotkania z autorami i partnerami projektu. 

W książce zdjęcia by Tomasz Rogala tak piękne jak ten!

www.foodinframe.com.pl