Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś – lista uczestników

Opublikowano: 20-05-2016

Spośród nadesłanych zgłoszeń 

Kapituła VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

do udziału zakwalifikowała następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

  • Przemysław Kopania i Marcin Nowak – Z.S.G.H. im. Stanisława Bergera – WARSZAWA ul. Majdańska
  • Monika Kowalewska i Sylwia Zawadzka – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
  • Jakub Kowalewski i Dominik Moćko – Z.S.S.G. – WARSZAWA ul. Komorska
  • Sebastian Stachowicz i Julita Wróbel – Technikum Menadżerskie – BYDGOSZCZ
  • Klaudia Trudnowska i Karolina Kaczyńska – Z.S.G. im. Jarosława Iwaszkiewicza – BYDGOSZCZ
  • Łukasz Floriańczyk i Grzegorz Zych – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
  • Anna Zarzycka i Maciej Nieć – Zespół Szkół Nr 7 – WAŁBRZYCH
  • Ilona Kruczek i Tomasz Siewierski – Technikum „Lider” –  LUBLIN
  • Filip Laszczka i Michał Błaszkiewicz – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
  • Kacper Styczeń i Grzegorz Król – Z.S.G. im. prof. E. Pijanowskiego – WARSZAWA ul. Poznańska
  • Maciej Duzowski i Sebastian Szostak – P.Z.S nr 1 – KOŚCIERZYNA
  • Renata Drabik i Urszula Środek – CKUiODiDZ – STALOWA WOLA

KATEGORIA PROFESJONALIŚCI

  • Przemysław Bednarz i Grzegorz Krupiński – SOCHOCIN – Hotel BoniFaCio
  • Maciej Pawelczak i Stanisław Górka – POZNAŃ – A nóż widelec
  • Dawid Konior i Bartosz Puchałka – WADOWICE – Miodowa 8
  • Tomasz Gełesz i Rafał Markiewicz – POLANICA ZDRÓJ – Art  Deco
  • Kamil Pytkowski i Łukasz Marcinowski – WARSZAWA – Mała Polana Smaków
  • Piotr Huszcz i Łukasz Boreczek – LUBLIN – Hotel Restauracja PIANO
  • Bartłomiej Wrona i Jakub Rusinek – RZESZÓW – Restauracja Oranżeria
  • Sławomir Saguła i Daniel Gorczyca – ZAKOPANE – Nosalowy Dwór

Wszystkim ekipom kucharskim, które nie zakwalifikowały się do

VIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

serdecznie dziękujemy za zaangażowanie i wkład pracy w przygotowanie dań Konkursowych,

jednocześnie zapraszamy do uczestnictwa w przyszłorocznej

IX edycji Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”

Organizatorzy Konkursu przypominają, że ekipy kucharskie zobowiązane są do:

  • potwierdzenia swojego udziału w Konkursie (nie później niż do dnia 23 maja 2016roku)
  • zadeklarowanie ilości noclegów – 27/28 maja , 28/29 maja (nie później niż do dnia 23 maja 2016roku)
  • złożenia zapotrzebowania na produkty obowiązkowe (nie później niż do dnia 23 maja 2016roku)