Sportowa Wiosna w kulinarnych zawodach

Opublikowano: 11-03-2017

W konkursie kulinarnym Sportowa Wiosna 2017 dla Kucharzy i Uczniów szkół gastronomicznych, który odbył się w dniach 6-7 Marca w hotelu Mistral Sport w Gniewinie miejsca zajęli:

Uczniowie Szkół gastronomicznych:

I miejsce:

*ZSG Bydgoszcz

Adam Rzęski

Patryk Kamiński

II miejsce:

*ZSGH Gdańsk

Kacper Serafińczuk

Kamila Formela

III miejsce:

*ZSP Kłanino

Monika Goyke

Małgorzata Drzeżdżon

Zrzut ekranu 2017-03-09 o 19.19.32

Kucharze profesjonaliści:

I miejsce: +nagroda specjalna od Honorowego Konsula Królestwa Hiszpanii – Prezydenta Akademii Gastronomicznej

*River Style Hotel& SPA  – Marcin Stadler

*Restauracja Bulaj – Karolina Lindstädt

II miejsce:

*Restauracja  AMBER SIDE Gdańsk

– Michał Przewoźnik, Krzysztof Majewski 

III miejsce:

*Restauracja Tawerna Strand Puck

– Patryk Galewski , Weronika Bystram

IV Miejsce:

*Restauracja Malinowy ogród Gdańsk

– Krzysztof Jesiołowski,  Tomasz Dawidoski

V miejsce:

*Restauracja U Bąbli Bolszewo

– Daniel Kiedrowski,  Bartłomiej Bichowski

 VI miejsce:

*Hotel Rezydent Sopot

Aleksandra Pawlak, Dawid Chmielewski

VII miejsce:

*Restauracja Salon z ogrodem Poznań

– Krzysztof Owczarek, Marcin Ogrodowski

Zrzut ekranu 2017-03-09 o 19.20.04