Śniadanie prasowe MADE !

Opublikowano: 02-02-2018

Zespół MADE aktywnie wszedł w 2018 rok! 

Właśnie dzisiaj odbyła się premiera pierwszej części Raportu MADE „BĄDŹ 3 KROKI PRZED”, w którym podsumowano trendy i kierunki polskiej oraz światowej gastronomii na 2018 rok. Raport MADE powstał, aby ułatwić życie restauratorom i wskazać im różne kierunki, w które mogą skierować swój biznes, aby prężnie się rozwijał. Wychodzimy z założenia, że bycie na czasie z nowościami branżowymi pozwala na utrzymanie rentowności restauracji i bycie 3 kroki PRZED. Zespół Made 

Raport składa się z dwóch części Świat i Polska. Pierwsza część raportu MADE została poświęcona wszystkim zjawiskom, które rozpalają wyobraźnię branży gastronomicznej na świecie w dziedzinie zarządzania i HR, nowych technologii, profilu współczesnego gościa, marketingu, doświadczeniu gościa i nowinkach w menu. Druga część RAPORTU MADE z kolei sprawdza, jak poruszone w części pierwszej zagadnienia wybrzmiewają na polskim rynku.

Raport MADE do ściągnięcia na www.made.org.pl/raport-made/

Dziękujemy za zaproszenie.